Моята гледна точка


Има много теми, по които бих искала да пиша, но здравето като че ли е най важната тема. 
Живеем в забързан и динамичен свят. Живеем в изключителен стрес, който се отразява на здравето ни. Но освен, че стресът ни разболява, ние сами се убиваме. 
Питали ли сте се защо има толкова болни млади хора от рак...и не само млади, разбира се. Да не говорим, че има и бебета и малки деца с такава диагноза. Имам чувството, че всеки
втори човек е болен от тази коварна болест. И не, не стреса, не тютюнопушенето, не храната са главният виновник...а тези, които ни разболяват. Смятам, че рака, също като грипа, е умишлено "пуснат" от човешка ръка.
Разболяват се хора, които водят изключително здравословен начин на живот, спокойни и уравновесени...хора, които никога на никого не са причинили зло.
Защо...защо се убиваме насила?!? Защо ... въпрос, на който не
мога да си отговоря...или може би донякъде мога. Всичко се върти около парите, около материалното. Колкото повече болни, толкова повече пари за лечение, което всъщност не лекува.
Мразя следната фраза, но ще я използвам...как "едно време" не е имало масово заболяване. Имало е болни, но са били единици. Нашите прадеди също са пушили, но днешният стрес е липсвал. Хранили са се с домашно производство, а не с боклуците, които ни продават днес. Не са треперили, че утре ще останат без работа и ще облекат семейството си на гладуване. Но най вече, не е имало "гениите", разработващи изкуствено, всякакви вируси, заболявания и т.н.
И в крайна сметка какво ни остава...да се молим да не сме следващите, да се молим да спрат да ни разболяват и убиват, да се молим и да се надяваме, че децата ни ще са живи и здрави.
Аз се надявам, че тези, които ни "трепят" като мухи, ще станат жертва на собствените си експерименти.
Защото...каквото човека "сътвори" и природата е слаба.
„Каквото посее човек, това и ще пожъне, който сее в плътта си, от плътта ще пожъне тление, а който сее в духа, от духа ще пожъне вечен живот" (Гал. 6:7-8).