Любовта


Да се влюбиш! Колко малко думи, а какво голямо значение имат! Какво означава да се влюбиш? Какво означава да летиш от любов? Какво усещат влюбените? Гледат света през най-розовите очила! Виждат щастието навсякъде пред себе си. Чувстват се окрилени от любовта на любимия човек. Иска ви се да летите, да се смеете, да пеете, защото сте щастливи, обичани и свободни!
Прекрасно е да си влюбен, да ти треперят ръцете и краката, да си нервен при вида
на любимия човек, да искаш да го впечатлиш. Когато си влюбен, не си на себе си, светът е едно, чудесно прекрасно място!
Любовта е едно прекрасно усещане, една сладка магия, едно орисване, между две души, две тела, двама души, които опознават себе си всеки ден. Любовта разкрива неземни богатства, дава спокойствие и щастие на много хора по света. Колко е прекрасно, да обичаш, да си влюбен, да преоткриваш света и да си част от
най-великото нещо на света- да бъдеш обичан!
Любовта може да има много проявления. Да обичаш мама, да обичаш сестра си всичко това е любов! Да обичаш детето си повече от всичко, това е най-голямата, искрена и истинска любов! Да обичаш някого, е най-великото чувство, а да даваш любов е още по-прекрасно. Да виждаш блясъка в очите на хората, които обичаш е най-големия подарък за един човек. Това го кара да се чувства щастлив, истински и завършен! Кара го да се чувства пълноценен човек, защото когато обичаш ти имаш най-големия късмет на земята освен да обичаш и да си обичан!
Човек, който знае как да обича другите, обича първо себе си за това, което е и това, което представлява в действителност. Човек, когато обича, дой само дава без да изисква, без да иска, без да търси отплата, за своята обич. Дава всичко от себе си, влага цялата си енергия в тази любов, цялото си същество. Целия му свят е част от любовта към любимия човек.