Трагедията на България -българската кифла


Трагедията на България е пълна! Героите на днешното време доказват този факт ежедневно. Из размислите на една българска кифла:
"Много ми е несериозно когато ме занимават със своите комплекси жени , каращи коли за не повече от 10 000 лв , а на мен само бюста ми е толкова. Значи по една елементарната сметка аз нося по себе си близо 3 техни коли ,ако не и повече само в интервенции без да броя рокли, гримове,коси и подръжка! ?А за да
изказваш мнение и да занимаваш някой трябва да си минимум на неговото ниво! Ей така просто си разсъждавам! ?"
"Две момичета днес в един магазин пробваха една рокля и им стоя като на закачалки за около час аз доста се застоях в него. След тях я облякох аз и заспа! Продавачките в един глас-"това защото имате бюст"! ?После ми кажете, че не е оръжие и я купих само заради комплексираните и злобни погледи на девойките! ???"
 
Това е манталитета на едно българско момиче в днешно време.Повечето момичета искат и мечтаят да карат скъпи и луксозни коли .Мечтаят за силикон в бюста и в устните.Мечтаят за някой богат дебел чичко,който да ги издържа и лансира тези техни мечти и удоволствия.
Днешните момичета си  продават тялото за скъпи дрешки и парцали.В тях не е останало и грам достойнство и срам. Те мислят само как да имат пари за разходки в мола и пазар на скъпи парцалки.Не е останало нищо човешко в момичетата ,за тях най-важни са материалните вещи.Пари, маркови дрехи, возене в готината кола и други подобни глезотии. Окей, и това го има. По-малките момичета предимно от това се интересуват.
 Много жени мечтаят да бъдат с богат мъж и правят всичко по силите си, за да постигнат целта си. Да си със преуспял господин си има куп плюсове и златотърсачките много добре го знаят - никога не се притесняват, че портмонето им е празно, отрупват ги с лъскави подаръци.