Спонтанен аборт и как го приемаме !


Здравейте, досто ми е трудно до говоря за това и да споделям, но вече е време да ви споделя аз какво преживях преди месец и как се справих с това. Когато чуем, че някое момиче или жена е направила спонтанен аборт си казваме "Ама то на нас няма да ни се случи". Е и аз си го мислих това нещо докато не ми се случи. Бях в началото на бременността си, всичко беше наред, скоро трябваше да му чуя сърчицето и да го видя. Всичко беше просто прекрасно.
Да, но докато не дойде коварния ден в който изгубих бебчето си. Късно вечерта поручих адско кървене, все едно цикъл×20. Веднага се обадих на гинеколожката ми и я попитах какво да правя. Тя ми каза по най-бързия начин да отида в болницата да ме прегледат. Това и направихме, след около 30 минути бяхме там. Няма да казвам колко много време чакахме за преглед, въпреки огромното ми кървене никой не ни обръщаше внимание. Е най-накрая ни дойде реда.
Влязох на преглед и ми казаха има голяма опастност от спонтанен аборт. Тогава аз седях и гледах лекаря и неможех да повярвам какво чувам. Неисках да го приема. Та аз преди 2 седмици разбрах че съм бременна и сега разбирам че има опасност да го изгубя. Неисках да повярвам, дойде още един лекар който каза абсолютно същото. Накрая се оказа, че трябва да остана в болницата, на системи. Казах добре ок няма какво да направя оставам. Приеха ме, сложиха ми система, непомня вече с какво но акушерката която ми я сложи ми каза в никакъв случай не я осилвай трябва да тече бавно. Но след около 2 3 часа дойде другата и ми я осили толкова много, че ръката ми изтръпна. На следващия ден ме прегледаха отново когато и чух най лошото нещо, а именно че съм загубила бебето си. Направиха всичко каквото трябваше и се прибрах вкъщи. Оттам се започна 2 седмици думичка необелвах по тази тема вечер седях на терасата и плачех като малко детенце, но просто нямаше какво да направя, трябваше да приема това което се е случило и да продължа напред. Това и направих! Затова ви казвам дръжте се всичко отминава!