Какво всъщност е любовта


Здравейте милички искам да си поговорим за любов и всъщност какво е любовта!
Много хора смятат и мислят, че любов е просто да харесваш и да си привързан към ближния си, но всъщност не е така...
Истината е, че всичко е много по-сложно любовта истинската любов не е просто химия между вас двамата тя е огън, страст всичко е страхотно само, ако успеем да правим компромиси...
Има и много караници между влюбените нищо не е

розово!
Истинската любов не е  да обичаш парите и материалните неща на своя любим или любима, любовта тя няма нищо общо с портфейла аз така обичам да казвам, защото така и смятам! Обичайте се и бъдете обичани любовта е всичко ои което се нуждае всеки един от нас! Любовта е не само страст разбира се,  но тя е и причината за създаване на нашите прекрасни деца.
Без деца една връзка е обречена колкото и да се обичате идва
време, в което ще си писне не защото няма да се обичате,  а защото няма да има за какво да де борите и всичко губи смисъл, а годините летят ли летят така бързо и неусетно, че дори и аз не знам как!
Мили читатели радвайте се на своята половинка, така все едно този ден може и да последен. Ако още не сте срещнали своята сродна душа то излизайте по-често любовта може да ви чака в ъгала на улицата.
Не пропилявайте времето си само в работа няма нищо по ценно от любовта тя е извор на живот! Помислете преди да се държите лошо с ближния си потърсете грешката и във себе си правете компромиси,  така ще бъдете по-щастливи и по-обичани вярвам в това!