ЗАПОЗНАНСТВА


justify;">Какво мислите за интернет запознанствата?

white-space: normal; word-spacing: 0px;" style="font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; background-color: transparent; text-align: justify;"> Младите хора прекарват средно над 60% от денонощието си в киберпространството, където имат достъп до различни неограничени сайтове, програми, игри и прочие. Всеки човек,всеки потребител в интернет пространството знае,че един,ако не и най-скъпоплатената и най-лесно достъпната платформа в днешно време е именно платформата на г-н Зукърбърг - facebook, да обаче днес не искам да говоря за нея. Искам да изкажа мнението си за платформата наречена "omegle", или "ome" за по-кратко. Нямаше да е честно към Вас и професионално от лично моя гледна точка,ако не поназнайвах все нещо за историята на този сайт, тъй като до момента в който обмислях блога си се бях сблъсквала единствено с неговата функция,но не и с причините за създаването му или неговата история.

 Научих,че сайтът е създаден от Лайф Брукс,американец, когато е бил на 18 години, (адмирации за което) и е пуснат за експлоатация на 25 март 2009! Твърди се,че след неговото създаване той се смята за иновация в света на интернет-творците. През годините той търпи развитие като се превръща от сайт, в който не е нужна регистрация и можеш спокойно да събеседваш с непълно непознат в сайта с който можеш да общуваш с двама коренно различни и непознати за теб персони в платформа чрез която в последствие вече може и гласово да общуваш с тях, базирайки се на техният писмен език и в последствие се превръща в най- големият сайт за видео връзка между напълно непознати хора, които могат да селектират насрещните по техният език, пол и дейност в app-a.

 Та, така де, готино е от една страна, срещаш непознати хора, дори и когато не ти се налага да се блъскаш в препълненият мол за да се сблъскаш с някого и да се запознаете покрай омотаното извинение - иновации. Надяваш се на готин разговор с нормално човешко същество с което споделяте сходни интереси, е да, ама в повечето случаи - не!

 Тук е мястото да кажа,че не съм спонсорирана,за да говоря за сайта и не нападам хората, които са го изградили, а просто изказвам мнението към масовият потребител вътре.

 Ако Вие сте майка и сте задали на детето си въпрос, какво вижда на екрана си, докато прекарва времето си там е силно вероятно да получите отговор, който не отговаря на истината. Сайта, като всеки друг от неговият тип прецежда информацията преди да я достави до потребителя си, но тъй като излъчването е на живо, това е леко затруднен процес! Създателите на сайта са го пречистили от ХХХ елементи до крайният максимум по техните възможности с цел предпазването на младият потребител под 18 годишна възраст. Срещат се, обаче доста ХХХ личности, готови на всички да покажат как "потъркват" изостаналият си умствен багаж, господа, които са готови на всичко, за да се докоснат до далечната киберна плът и дами без ограничени възможности пред камера. Това е опасността дебнеща потрбителя, макар и не по вина на творците на сайта, а именно по вина на самия потребител.

 Жалко е обаче,че някоя се е постарал да създаде нещо хубаво за обикновения човек, а той със своето възприятие го разбива малко по малко!

 Пак казвам поздравления за създателите и дано платформата им стане все по-хубава и ценена, поздравления и за нормалният потребител, който е там за просто нормален разговор и жалко за другите, които развалят веселбата на другарите си!

 Вие какво мислите за интернет сайтовете за запознанства?

                                                                                  мира