SkyWay - Струнен транспорт на Юницки


Колкото и невероятно да звучи на фона на беднотията в Света,където бедните стават по-бедни, а богатите по-богати - Светът се развива и няма интерес от бедни хора!Светът няма интерес от унищожени гори и намаляващи животински видове,замърсена и унищожена природа!

align="LEFT" style="margin-bottom: 0cm;"> Светът няма интерес от бедни хора!!!

Светът се развива и вече дава възможност и на бедните да станат богати, защото колкото и парадоксално да звучи за някои богаташи, които имат

интерес народа да е беден и зависим, да търпи и преживява с мизерни заплати и да се чувства виновен за това!?...Много Богати хора по света вече имат съвсем друго виждане и цел!!

Тези богати хора, имат интерес техните работници и служители да живеят добре и да са задоволени ,във всяко едно отношение! Да карат също нови и хубави коли и да ходят когато си искат на почивка!

Децата им да учат в престижни учебни заведения и да не мислят как да работят само за да оцелеят!!!

Всичко това вече не е само мечта, а напълно постижима реалност !

Реалност основана не на обещания , а на ФАКТИ!!!

Факти , които всеки един човек с елементарни познания на компютър и интернет може да провери и да се убеди в тях!...


Времето за това настъпи и всеки от нас трябва да хване влака и съдбата си под ръка и да поеме по правилния път!

Не веднага, защото е зависим от работата която работи или са му обещали! Работа с по-голяма заплата, която после става два пъти по малка....

Работата , Където въпреки, че всеки работи му се плаща наполовина или не навреме,

Защото всеки е зависим от прищевките на заинтересовани от неговата бедност хора! И стои и търпи защото няма накъде!!!

Но това време вече свърши!!!


Целта на проект Sky Wey e да се запази планетата чиста и да се даде възможност на обикновените хора да станат съсобственици на един от най-грандиозните проекти в света!


Половин милион вече разбраха това!

Те не слушат никой и никого!Те слушат единствено себе си!Те не вярват на на обещания ,защото вече вярват само на себе си!

Вземат смартфона си в ръка, сядат на компютъра и ги използват по предназначение а не само за игра и снимки!!!

Проверяват фактите! След това вземат решение, които ще промени след година ,две изцяло живота им! Решение , което ако не вземат сега скоро ще е малко късно!

Фактите са следните!:


Настъпва раволюция в транспортните системи , системите за комуникация и финансовата система и не утре,или в други ден!Революцията е сега!

Революцията е вече в ход, но малко хора я забелязват!

Революцията не се изразява само в това всеки да има смартфон ,компютър и интернет!

Революцията не се изразява в това всеки да има електромобил,дрон или самолет!

Революцията се изразява в сливане на всички изброени фактори в единно цяло.Цяло, наречено ТРАНСНЕТ!

ТРАНСНЕТ ще позволява Не само да виждаме нещата, но и да бъдем близо до тях бързо, евтино и безопасно! Без да ни затрудняват лоши атмосверни условия, петролна криза или природни катаклизми. Без да ни застрашават катастрофи или повреди ! Безда ни застрашават пияни шофьори или умишлени вандали!

ТРАНСНЕТ със своята уникална структура и организация ще премахне почти напълно зависимостта от всички пречки, които възпреппятстват човешките планове и интереси!

И всичк отова вече е измислено,и създадено!Всичк отова вече се реализира и то не къде да е!!!

Реализира се в меката на петролните крале!В дубай! Защо ли искат петролните крале системи които се задвижват с електроенергия! Нима нямат пари да си купят такива само за себе си!? Електромобили на Тесла ,дронове и т.н!?

Естествено е че имат!Тогава защо не са го направили?

Напротив-направили са го!Но -Това вече не ги устройва! Те искат нещо повече! Петролните шейхове са прозрели отвъд бариерата!Отвъд бариерата на елемнтарините човешки потребности! Те са прозрели, че е настъпило време на приключване на природните ресурси!Време на изтощаване на планетата! Време на неочаквани катаклизм и за да ги бъде тях и всички след тях, вече няма нужда само от пари ,а от още нещо! От място където да се реализират парите им! Това място е Планетата Земя!!!Защото ако я няма планетата ,просто няма смисъл от нищо!!!

Един от начините , които се очертават и признават от все повече научни умове е намаляване на вредните емисии, намаляване и прекратяване на унищожаването на плодородните площи и възстановяване баланса между флората и фауната!


Все повечето хора и бедни и богати.Всички те по един или друг начин правят усилия , влагат средства или време,но без особен успех,защото все още са малко на брой и с много разногласия! Но е необходимо генерално решение на този проблем !

Един човек е намерил това решение го е направил неочаквано успешно! В продължение на цели 40 години той е създавал изобретявал,конструирал и реализирал.убеждавал и се е борил с песемисти и злонамерени хора! Докато през 2014 година с помощта на народа , а не на богатите, започва финансирането на Проект Sky Wey -Небесен път! Целта на проекта е да се запази планетата чиста чрез проектирането и създаването на транспортни средства, които не само да не застрашават природата ,растенията и животните, но и да помагат на хората да се придвижват бързо и безопасно!

Девизът на проект Sky Wey е- Строй Sky Wey -спасявай планетата!

И през 2014 година Същият този човек -световно известен руски учен с научни трудове и изобретения чиято стойност е оценена от няколко независими световни експерти за над 400 милиарда долара организира в република Беларус на територията на бивш танков полигон с площ от 32 хектара строежа на Изпитателен Екотехнопарк.

Проекта се финансира със средствата събрани от продажбата на акции. Създава се конструкторско бюро с над 300 специалисти и завод за производство на първите прототипи, коитокъм настоящия момент са вече тествани и работят успешно!

Така се поставя началото на една новата ера – следващ етап в развитието и еволюцията на интернет - ерата на ТРАНСНЕТ!

Биткойн е съставна част от Транснет и Двете системи са жизнено важни за премахване монопола на банките и осигуряване на всички хора по земята по добър и равноправен живот.