Ако нещо в живота ви започне да става сложно....


Ако нещо в живота ти започне да става сложно, значи му е време да си тръгне. Колкото по-семпло държиш обкръжението си, толкова по-здравословно и чисто ще е. Ако една любов започне да буксува на едно място или е на приключване, или не са ѝ останали повече сили, за да продължава да тече нормално. Ако едно приятелство започва да превърта лентата си - приключило е. Малко са му моментите или е започнало да се увърта около теб - действие, крайно
незадоволително, ако поне малко уважаваш другаря си и най-вече себе си. Ако една професия (или нещо, което обожаваш да правиш и ти плащат за това, че го вършиш), започне да ти става тежка за вършене - изпълнила си е задачката.Спри. Времето ще те върне към нея, рано или късно, когато имаш нужда да се изразяваш чрез нея, отново. Ако едно чувство започне да те обърква - отдай му се, иначе ще превърти сърцето ти. Това е най-ефикасният начин, за да
те изпълни изцяло и след това да си отиде (или да те възроди). Ако една емоция започне да консумира от времето ти и те тормози - прегърни я и ѝ позволи да премине през теб. По този начин ще я приемеш и ще ти стане по-леко и свободно.

С всичко и с всички ни е така, започнем ли да се затормозяваме или да затлачваме на едно и също място - време ни е да опростим. Не зная, дали това е тайната на собствения ми живот, но доколкото някога това ме е касаело, помага ми. Опростявайки и хората, и сутаците, и дните ми, спестявала съм си куп тревоги и проблеми. Колкото по-целеустремено се движа към целите ми, колкото по-изчистено е ежедневието ми от условности, толкова по-жива и по-пълноценна се чувствам. И съм. 

Така че, мили хора, придържайте се към изчистени отношения и семпли жития. Не приемайте токсични чувства, емоции и ситуации да очернят спокойствието в света ви. Във вас самите също. Имайте куража да вървите по ваш собствен път, па макар и в началото да не ви е напълно ясен. Поемете си дъх и се радвайте на най-простичките неща, защото те реално имат най-голямо значение и въздействие върху вас. 
Приятно пътуване и нека бъдете освободени от крайни усложнения!