Блог арена - новото предизвикателство


Покрай лото игрите, решихме да инициираме и малко по-различни занимания, с които да разнообразяваме престоя в сайта и да осмисляме времето на творчески настроените ни потребители. Новото начинание не само, че ще бъде интересно, но и чрез него ще можем да представяме себе си, да споделяме това, което ни вълнува - нашите интереси, хобита, преживявания, впечатления, възгледите ни за света и това, което се случва в ежедневието...

Това е
играта, в коята ще даваме най-големи печалби.  Всеки от вас ще има възможност да пише на различни теми - каквито намери за добре, разбира се - като спазва добрия тон и не ползва обидни думи и квалификации, както и да не бъде обект на авторско право. Преди да бъдат публикувани, статиите ще минават модераторски контрол.

Оценяването ще бъде в две части:

Първо - интересът на потребителите -
всяка вечер 5-те най-четени статии ще бъдат наградени с 5000, 4000, 3000, 2000 и 1000 точки. Отделно от това, 5-те най-четени статии през седмицата ще получават съответно по 10 000, 8000, 6000, 4000 и 2000 точки.

Втората оценка ще бъде нашата - дори и статията ви да не се изкачи в челните редици на блог класацията, то ако тя е авторска, интересна и съдържателна, и разбира се да не се състои от 3 - 4 изречения, ние ще ви даваме между 100 и 3000 точки, а в случаите на наистина добри и интересни материали, ще получавате и парични награди.. Но за тях ще ви разясним по-подробно след 2-3 дни при старта на новите ни игри. Т.е всеки авторски текст ще получава награда - малка или голяма - стига да не е копи-пейст от Google.

Нямате ограничение за броя статии, както и за темите на статиите - колкото повече и по-интересни са те, толкова повече и по-големи ще са наградите.

И най-хубавото - ако вашата статия е наистина добре написана, уникална (т.е. да е авторкса, а не copy - paste) и интересна, то тя може да бъде публикувана в някой от нашите партньорски сайтове, където вашата печалба ще е по 1 лв. за всеки 2000 прочитания на статията.