Диета супер храни


Всички искаме да изглеждаме добре и да не се притесняваме от тялото си. За това в тази статия реших да споделя как бързо със малко инвестиция, да стопим килограмите. Първо трябва да бъдем сериозни, за да има ефект. Купуваме си ферма за кълнове, вървят не повече от 200лв. След това спираме да се храним с "гнусните" полуфабрикати и се насочваме към ЗДРАВОСЛОВНИЯ ЖИВОТ. След като сме си настроили фермата и сме сложили семената, просто чакаме
семената да покълнат. Щом станат зелени вече можем да започваме. Тези кълнове могат, да се приемат в салати и шейкове. Плюс това трябва да приемаме близо 2 литра вода на ден. Естествено трябва да вършим някаква физическа дейност, като всеки ден правим 1 час кросово бягане. Ако успеем да задържим това хранене, тогава ще дойде ефектът. За една седмица можем да свалим от 5 до 8 килограма. И организма ни ще бъде прочистен, което също е голям плюс
от здравословното хранене. Тази диета е от трудните за спазване, защото трябва психически, да се подготви организма. Много важно за фермата е, че за да растат кълновете (семената), трябва да си купуваме семена за покълване. Ако са други няма да пораснат и само ще си дадем парите на вятъра.
Също така, желателно е, ако ще ги слагаме в салата. Да бъде с краставици, домати, зелена салата или нахут!
Мога да ви загатна, че точно от тази диета, не само можеш да отслабнеш, но и мозъкът ти започва да функционира повече.
Монасите живеещи в планините на спокойствие, ползват тази диета и не случайно живеят по минимум 150 години. Но от самата диета можеш да развиеш толкова организма си, че след време да спреш да приемаш храна, а само течности. И организма ти да започне да работи със слънцето и да фотосинтезира. 
Има и друга диета, която е за по-напреднали. Там живееш само на сок. Не приемаш храна, но не сок от магазина, а със машина за сок си прави от плодове и зеленчуци.
След практикуването на тази диета, жена се оправя от тежката болест "шизофрения" което е шок за всички лекари.
Така, че преди да решите да си купите хапчета помислете.
Желая ви успешни диети и бързо сваляне на килограмите.