Истинския смисъл на живота


Раждаме се , за да растем щастливи в благоприятна семейна среда и да се учим да сме добри и възпитани , но най-вече да се научим да обичаме .
В един момент се оказва , че вече си на двадесет и пет .. Какво постигна в живота си ? Нима животът е само купони , срещи и раздели ? Нима всичко е работа и забавление ? 
Не ... Животът дотук е бил такъв , а сега ти трябва да създадеш нов живот , за да разбереш какво е истинска любов .
За да осъзнаеш какъв е смисълът на живота ти . За да поемеш в скута си тези две шепички неизмеримо щастие , и да се извисиш като ореол над него , да го браниш и защитаваш от света . Да го гледаш как става човече ден след ден и да се любуваш на тези две очи , гледащи те с толкова много любов . Поне за един си сигурен , че си перфектен . 
Обичам тези мигове с моят смисъл на живота ... Той е моята най-голяма любов , моето всичко ,
моето щастие , моят син ... Още помня първата ни среща - беше любов от пръв поглед . За мен той беше най-прекрасното същество на света и още е така . Колкото и да е лош и непослушен понякога , обичам когато се гушне в мен и когато ме целуне . Знам , че за него аз съм всичко , така както той за мен . Бих искала да му дам повече , но давам всичко което мога за него и се надявам да го оцени като порасне и да бъде поне колкото мен родител за своите деца .