Зона за спокойствие и хубави емоции


Проблем 
Голяма част от населението страда от наднормено тегло и застоял начин на живот. В следствие на бързото развитие на новите технологии, все по малко хора предпочитат да се срещат очи в очи, на разходка сред природата, извършвайки физическа дейност и тн.
Поради тази причина все по голям процент от хората губят основните понятия за етика, морал и съпричастност.
Идея 
 Зона,
предназначена за спорт и развлечения, състояща се от: 
- Сграда , която ще има 4 отделения, предназначени за 4 типа възрастови групи - деца , тиинейджъри, хора на средна възраст и възрастни. Във всяко отделение ще има различни уреди и занимания, съобразени с интереса на дадената възрастова група.
- Двор с достатъчно места за отдих и почивка,предразполагащ към размисъл или приятен разговор със семейство и
приятели.
- сградата ще има втори- открит етаж, който ще може да се използва целогодишно, предимно през лятото, когато ще се организира лятно кино на открито. 

Да гледаш празните площадки и градинки, знаейки, че в момента децата са вкъщи пред телефона, вместо да излезнат и да се порадват на хубавото време с приятели  е наистина тъжно.Днес всеки от нас е затрупан със задачи , а дори да не е - усеща напрежението във въздуха. Време е отново да се върнем към любимите ни хобита , преди създаването на моловете и модерните андроиди. Имаме нужда от спокойствие, споделено с нашите близки. 

Целта на проекта е да създадем една приятна обстановка, която предразполага към физическа дейност, създаване на нови приятества , отдих , почивка и развлечение. 
Промяната зависи от нас и от времето, в което ще осъзнаем, че се нуждаем от нея!