За или против наркотици и алкохол сте?


За наркотиците това е най вредното нещо в живота.Най опасните  наркотици са хероин кокаин и херца,амфетамини на кристали това води всичките тези неща до смърт рано или късно. Има и по леки наркотици това са метамфетамин трева.За алкохола е много вреден също към него се пристрастяваш също той води до смърт по същия начин както с наркотиците така е и алкохола .  Наркотиците влияят също така много и на психиката се отразяват много
зле.Хероинът сме смесва с много други вещества който се отразяват на нервната система .Хероинът е на прах ича цвят бял до тъмно кафяв .Как се използва хероинът има два варианта единия е че се пуши другия е шмъркане също така може и на инжекция да се използва.Хората който си бият инжекции може да получат свръхдоза това води до много болести като СПИН,ХИВ и т.н. 
caret-color: rgb(103, 111, 117); color: rgb(103, 111, 117); font-family: Verdana, Arial, Geneva, sans-serif; font-size: medium; -webkit-text-size-adjust: 100%;">развитие на тежка зависимост; употребяващите често страдат от загуба на тегло и влошаване на здравето, тъй като се хранят лошо, не се грижат достатъчно за себе си и не търсят медицинска помощ при заболяване; губят интерес към случващото се с тях и около тях.Хероинът е привлекателен за хората, които имат трудности при справянето с емоционални и житейски проблеми, тъй като притъпява чувствата и употребяващите временно спират да мислят за затрудненията си. Лошото в случая е, че повтарящата се употреба на хероин бързо води до тежка зависимост, от която произтичат множество други сериозни проблеми.