Живот след връзка?


Как си представяте живота си след много дълга връзка с човека който дори не сте смятали , че ще се разделите?
Според мен нямам никаква представа как ще го преживея първите 2 3 дни след това може и да ми е по - добре защото аз съм положителен човек и ще висля само за хубави неща ще правя неща само който на мен си ми харесват и няма да слешам чуждо мнение но , от друга страна пък ще ми е много мъчно и гадно защото вече съм свикнала с този
човек свъкнара съм да правя компромиси заради него свикнала съм да излизам с него да си ходим на нашите места и тнт. Вие как ще се чуствате след раздяла с някой който сте прекарали толкова много от живота си?
Аз в момента съм във прегласна връзка от 1 година просто ми е интересно другите хора какво смятат за раздялата. 
Повечето сигурно ще отговорят а ми на мен нямо да ми пука или съсипана ще съм или пък защо го пишеш
това щом знаеш отговора и ти си във връзка ами пиша го защото искам да разбера мисленето и начина по който се справят дрегите хора със мисълта , че вече не са със един човек с който са прекарвали толкова много време от ежедневието си.
Ако имате и някакви въпроси как да възтановите връзката си може да ме попитате ще отговарям на всички или ще напиша специална статия за това за да може любовта да е навсякъде покрай нас.
И да ви кажа любовта здравето не могат да се купят с пари не мислете , че парите ви правят нещо повече от другите напротив вие сте най обикновенни хора като мен и като всички останали няма различни хора всички сме еднакви.