Как да пазаруваме от Shein


 Shein е много известен сайт, а вече и приложение, където може да откриете огромно разнообразие от дрехи, обувки и аксесоари. Той нашумя благодарение на модните блогърки, които полудяха по него. Сега ще отговоря на основните въпроси, които си задават момичетата, които имат желание да пазаруват от там.

Защо да пазаруваме от Shein? 
Това, което прави този сайт страхотен е голямото разнообразие и уникалните
модели. Може да намерите всякакви стилове, разнообразни принтове и разчупени модели. В сайта има и помощ под формата на снимки, които ни показват как да съчетаваме дрехите и аксесоарите. 

Какви са цените? 
Цените не са много високи. Лично аз бих ги сравнила с тези на марката H&M. Роклите са от 12 лв. до 50 лв. Цените на суичърите започват от 10 лв. И стигат до около 35-40 лв. Има много красиви
модели бельо на цени от 4-5 лв. до около 30 лв. Няма вариант, в който да няма големи намаления в сайта. Винаги има дрешки с отстъпки до - 80%.

Има ли отстъпки? 
В сайта винаги има кодове за отстъпки като например такива за - 10% или - 20% от общата стойност на поръчката. Често има и кодове за безплатна доставка. Ако следите модни блогърки те също ни предпоставят кодове за отстъпки. 

Доставка? 
Доставката е много бърза и лесна. Всички продукти са налични в складове на марката в Германия. Времето за доставка е около 2 седмици, често идват и по-бързо. Когато пратката стигне България тя се пренасочва към една от международните фирми за доставка - Interlogistica или Rapido. Когато пратката стигне до вашия град от куриерската фирма ще ви звъннат. Доставката почти винаги е безплатна. 

Надявам се да съм ви била полезна.