Евтини начини да се отървем от целулита


       Жените в разцвета на младостта си, а и тези в по- напреднала възраст често изпитват притеснения относно вида на кожата си. Така наречената "портокалова кожа" е враг номер едно в съвременното общество. Жените изпитват притеснения от целулита по кожата си и това влияе негативно върху либидото им. Истината е, че мъжете, дори бебетата също имат целулит, което обяснява, че целулитът никак не е свързан с килограми, начин на
живот и хранене. Въпреки това, стремежът на жените да се отърват от целулита е непрестанен. 
       Факт е, че козметичната индустрия от векове се стреми да представи на пазара все по- ново, по- универсално и по- скъпо решение на проблема с целулита. Обикновено всичко това са маркетингови трикове, целящи да накарат жените да харчат парите си по скъпа козметика, която обикновено дава само резултати докато се използва
продукта. Когато се прекрати използването му, целулита се появява отново. 
         Това, на което жените не обръщат внимание, понеже бързат да закупят и изпробват продукта, са именно съставките на предлаганите продукти. Всички те съдържат кофеин. Кофеинът подмладява кожата, придава допълнителен блясък върху нея и заличава дълготрайно целулита. 
           Именно затова, решението което ви предлагаме е да обтривате ежедневно кожата си с трици от кафе. Масажирайте върху проблемните зони чрез кръгови движения и ще усетите неминуемо невероятните свойства на кафето. Съчетайте полезното с приятното- изпийте кафето си, а след това почистете кожата си. 
          Друг страхотен невероятен начин да се отървем от целулита е морският пясък. Предлагаме ви страхотен начин за любителите на морето. Използвайте времето когато отивате на плаж да масажирате кожата си отново чрез кръгови движение по проблемните зони. Понеже морският пясък е по- ситен отколкото кафените трици, ефектът идва и по- бързо. Кожата се заглажда почти веднага. Задължително трябва да бъдете внимателни да не претриете и разраните кожата си. Но един път загладите ли я, целулита ще отсъства от живота ви дълго време.
           Това бяха нашите съвети за евтино решение на целулита.