Здравословно хранене.


Здравословното хранене трябва да бъде ежедневие и начин на живот за нас. Здравословното хранене и диетата са две съвсем различни неща. Диетата е решение от храна, а здравословното хранене е точно обратното. В него има често хранене,по малко. Свалят се килограми чрез хранене, и се подобрява физическото състояние.
Приготвила съм ви няколко рецепти,богати на витамини и зареждащи.
1.Червени картофи на пара ги натрошаваме с
добавяме към тях сьомга-пушене. Оформяли кюфтета и ги печем в тава на хартия.
2.Сурови броколи в блендер, настърган морков, тофу, спанак. Всичко се разбърква, слагат се 2 яйца и пак се разбърква. В тава с хартия се пече на фурна без вентилатор. Става уникално вкусно,здравословно, и зареждащо.
3. Руло стефани със заешка кайма!. Към заешката кайма се слага лук и 2 яйца. Застила  се на кърпа, слата се вътре варени
яйца,кисели краставички, варени моркови. 
Става здравословно и вкусно. Най-вече заради чистата заешка каима.
4.Бисквитки - овесени ядки. И смлени банани. Добавяме и канела. Печем на хартия за печене. Стават уникални
5. Уникалният,чудотворен чай
Слагаме джинджифил,куркума, канела , и 1,5вода, слагаме на котлона докато заври. След като заври го махаме от котлона и запарваме. След като изстине се добавя изцеден лимон. 
Това е един ден със здравословно хранене. След който ще се чувствате страхотно. Още на сутринта. След това ще имате мотивация да продължите със здравословните храни. Не забравяйте и тренировките. Ако нямате време, правете елементарни тренировки като класове,който правите докато гледате телевизия. Ако имате възможност бягайте вечер,преди лягане, ще подобрите съня си.
Давам ви малка част от рецептите за да ви покажа как здравословното също може да бъде вкусно. Избягвайте белите храни като брашно, захар , сол , стремете се да ни ядете пържено !
Разбира се на фона на тези здравословни храни трябва да има и ден с " мръсни храни " . В този ден попринцип най-добре неделя се яде всичко което ви се хапва - сладко, чипсове и т.н. с цел засилване на метаболизъм, ударно за 1ден.