Как да се откажем от тютюн пушенето ?


Питали ли сте се защо многократните опити за отказ от пушенето са се увенчали с неуспех? Причината е, че не сте признали пред себе си, че подражавате на натрапен от социума

модел. Всъщност, харесва ви да пушите. Първата съществена стъпка в отказването на тютюна е да откриете този образ. Когато знаете кой стои срещу вас, битката е по-лесна.

sans-serif;"="">Опитайте отново да откажете цигарите. Всеки опит ви доближава повече до търсения резултат. Проучвания сочат, че хора отказали се от цигарите преди окончателното им спиране, са направили преди това по 5-6 неуспешни опита. Така, че никога не е късно да се спре.

 Посочете ми няколко практични съвети. Лично аз съм пробвал неколкократно пъти но, не и не, не става по дяволите. Така, че ако някой има идеи за отказване на цигарите, бих се радвал да споделите с мен.
Последно пробвах този вариант.
Изберете си дата, но в следващите 2 седмици. Важното е тя да е ясна, да е отбелязана в календара. Иначе перфектният ден никога не идва.За да е по-лесно изпълнението на решението, направете списък на причините защо бихте искали да се откажете от пушенето. Причините могат да бъдат здравословни, семейни – на децата едва ли им е приятно да усещат неприятния тютюнев мирис от дъха и дрехите ви. Финансовият аргумент също е от убедителните.