Онова момиче


Сълзите отново напират в очите ми.. плаче ми се, а знам, че не трябва. Искам да искрещя на целия свят, че го обича и не мога дори и миг без него..! Чувствам се толкова самотна, а около мен има толкова много хора. Хора, които не виждат тъгата зад фалшивата ми усмивка.. хора, мислещи, че съм добре, че съм щастлива, но се лъжат жестоко...
Да аз съм онази с широката и красива, но фалшива усмивка. Аз съм онази, която гледаше в очите и я лъжеше.
Сладки, красиви, незабравими са твоите лъжи.. Аз съм онази, на която й бъркаше името само и единствено, за да ме нараниш. Аз съм онова момиче , което има нужда само от един твой поглед, една твоя усмивка, една твоя прегръдка и студена целувка...
Ах, твойте устни сладки, но студени, които ме лъжат толкова сладко... до преди малко са целували друга , но с чувство, а не с безразличие както мен ме целуват.
Ах, твойте ръце , ръце
с които като ме прегърнеш, забравям за всичко и всички.
Ах, твоят поглед, никога не ще забравя пъстрите ти очи, които ме караха да изтръпвам всеки път, щом погледна в тях.. Очи които никога не съм лъгала..
Обичам те, но ще те изтрия от сърцето и от мислите си.
А когато ти се сетиш за онова момиче, за което беше готов дори и слънцето да скриеш, а сега и пръста не си помръдваш.. Спомни си колко безгранично съм те обичала и как сляпо съм ти вярвала..
Сега съм просто малката, старата ти малка играчка, която се дави в сълзите си. Сама стоя свита вкъщи в ъгъла. А ти си при онази, знам, че пак в краката ми ще лазиш, когато се наиграеш с нея и тя ти писне, пак при мен ще литнеш. Когато ти писне от прищявките й за някой счупен нокът, когато ти захленчи за роклята от бутика на витрината, а на теб ти свършат точките, ще се умориш. И тогава ще осъзнаеш, че всичко, което някога си искал е топло легло, любимата и закуска.