Как да приспим бебето за 3 минути


В следващите редове ще ви запозная с един метод, който ще улесни живота ви!
Този метод е начин за усмиряване на непокорни дечица. Приучаването на най-малките към самостоятелното заспиване в кошарата им. Този метод ще ви се стори странен, но повярвайте - работи!
За да накарате детето ви да започне да заспива само, без постоянното друскане на ръце, просто го оставете в кошарата му, целунете го, усмихнете се и излезте от стаята (ако
детето има нужда от биберон, за да заспи му го дайте). Ако се разплаче, изчакайте малко преди да нахлуете в стаята. Изчакайте малко, влезте при него, усмихнете му се, ако се наложи го гушнете и отново повторете същото, излезте от стаята. В един момент детенцето ще заспи. В началото може да отнеме време докато заспи, но с всеки следващ път става все по-бързо. Ще дам пример с моето дете, тя никога не заспиваше сама. Винаги я приспивах или на
ръце, или в количката, докато не реших, че ще я оставя да заспи сама! Поплака около 20 минути преди да заспи, но с всеки ден ставаше все по-бързо. Сега заспива точно за 3 минути! 
Този метод е за издръжливите майки. Той е игра на нерви. Детето трябва да види, че сте твърди и да се научи, че това е неговото легло и там се спи! Повечето се отказват, защото не могат да издържат да слушат детето си да плаче, но повярвайте, ако наиучите детето да заспива само от най-ранна възраст, то за напред ще ви е много по-лесно! Когато са малки по-лесно могат да се научат на това, ако са по-големи ще е по-трудно, защото ще се изправят в кошарата и заспиваето ще е много по-трудно,но дори и да са по-големи може да опитате. Когато моето дете се научи да се изправя, трябваше да започна отначало, но много бързо, отново влязохме в ритъм. Просто трябва упорство и търпение! Успех!