Гел лак


Дълготраен и блестящ маникюр !

UI Text"; color: rgb(69, 69, 69);">Гел лак . Какво е гел лака , гел лака е дълготраен и ефектен маникюр който препоръчително е да бъде сменен след 14-15 дни ! Оставете се в ръцете на една маникюристка и тя ще ви накара да се чувствате като звезда !

line-height: normal; font-family: ".SF UI Text"; color: rgb(69, 69, 69);">Как протича една процедура при маникюристката ви , влизате в салон посрещната сте с усмивка , настанявате се на удобен стол , след дълго чудене от богатата цветова гама избирате цвят , чудите се за декорация , тогава маникюриствака ви показва идеи и тогава блокирате . Искате от всичко, избирате една - две ! И  забавната работа започва ! Тя започва да пили ноктите ви , а вие задавате въпроси ... Това за какво е , ами това , ами този цвят дали е моят ?!  Ами сега какво ми правите ? (Забавно става когато видят клещите за кожички или когато чуят шума от електрическата пилата) Но от това ще ме боли ли или това уврежда ли ноктите ми? Започваме съпка по стъпка да нанасяме слоевете първото Праймър и задължително трябва да се померишат ръцете и стигаме до извод , че миризмата е неприятна и близка до оцет , хаха . Чакаме да попие и нанасяме основа, въпрос докато се полимеризира тя “а тази светлина вреди ли “ ?!  Обясняваме , че не е вредна . След като е готова едната ръка предупреждаваме , че не трябва да пипа никъде понеже ще полепи мъхчета и Ззън-Ззън телефона звъни , бърка в чантата и опаа залепиха се малко мъхчета.  И така почистваме мъхчетата и започваме да нанасяме цвета , първият плат не е плътен и покривен и докато наблюдават как им изглежда маникюра хвърлят по едно око на маникюристката за да ги успокой и да каже , че цвета ще бъде плътен и покривен . След като нанесем вторият цвят и завършим декорациите се влюбват в маникюра си и не спират да го гледат !

Благодарят няколко пъти за сътворената красота и след две седмици след като дойдат на поддръжка обясняват , колко много домакинска работа са свършили и как маникюра не е помръднал !