България на българите


България звучи гордо, но също така мило!
България родина и мащеха едновременно! А защо трябва да е така. Разграбвана с години ! Трябва да се борим да запазим всичко българско,  традициите на нашите деди , историята на нашата мила родина и самосъзнанието на обикновения българин. Трябва да учим децата си да уважават всичко свързано с България  и знаят  историята, колкото и да се опитват да я променят. Това не се забравя, 
а и не трябва! Не е нужно да ве натрапват чужди празници,  защото ние си имаме наши и ну са прекрасни!  Колко много обичаи и традиции се съхраняват и до днес. Щастлива съм когато видя с какво нетърпение децата очакват и се подготвят за нашите празници.  Наближава и Лазаров ден, и Цветница , това означава детски усмивки,  пъстри носии и красиви цветни венци. 
Бъдете българи , учете децата и им давайте примери
за да ценят и уважават нашето,  българското! Нека разберат всичко за кукерските празници,  нека знаят за Батак , да помнят Ботев и Левски,  да прочетат нещо от Вазов и Смирненски! 
Ние трябва да съхраним всичко това,  за тях и тяхното бъдеще. Не позволявайте да им бъдат налагани чужди идеологии, джендър и тем подобни. Не мога да приема  децата ми да бъдат обърквани , за това постоянно говорим във вкъщи,  за да ги предпазя ! Не искам да приема,  че е нормално баща да прави секс с дъщеря си или пък , каквото и да е кръвосмешение! Това е грешно, не правилно  и подлежи на съд ! Вярвам,  че няма нормален човек, който да приеме всички тези извращения за нормални. Учудвам се, че българското правителство допуска дори да се говори за това! Започвам да мисля каква точно промяна и нужна на България. Изглежда,  че трябва цялостна! 
Може би, трябва да преминем към безпартийно управление, да се провеждат референдуми за да решават хората своята съдба. За да решаваме ние, какво  и как да се случва , какво и как да изучават децата ни в училище. А не да премахват българските автори, да изопачават българската история,  но за сметка на това да изучават Исляма, пророците му ,какво е джихад и т.н. 
България е на българите и в нея се пише и говори на български език!