Как е къде на инвестираме?


В днешно време много хора се стремят да заделят максимално от приходите си, за да може в бъдеще да се подсигурят, както себе си така и своите деца.
Много хора правят грешката да инвестират или по-точно запазят средствата си като ги вложат по депозити в банки, но не се замислят че доходността която получават от тях е много минимална,а в някои случаи дори и нулева след такси и комисионни.
За мен по-добра инвестиция е инвестирането в
недвижимо имущество, което запазва и дори повишава цената си, в много редки случаи спада.
Аз съм млад човек и моята инвестиция е в акции на фондовата борса. След голямо премисляне къде да инвестираме с моя съпруг се насочихме към фондовата борса, търсейки сериозно подценени компании.Намерихме доста и започнахме да инвестираме, купувайки техни акции.
За нас това е инвестиция за дълъг период от време и по този начин да
подсигурим едно светло бъдеще за нашите деца.
Инвестирането в ценни книжа е доста рисково, защото нещата могат да се обърнат и в обратна посока,но наглед ситуацията в нашата страна мисля че бъдещето ще е по-добро и ще се постигат по-добри резултати. Мисля че много инвеститори ще се насочат към нашият пазар и ще инвестират в наши предприятия, защото нашата страна е богата на природни ресурси и има качествена работна ръка, което е изключително важно за даден инвеститор.
Има много предприятия които са достигнали дъното и са подценявани, но при един добър нов старт за тях нещата биха тръгнали в нова много по-добра посока.
Аз бих инвестирала в акции, защото искам инвестиция която да не мога да прахосвам в следващите поне  години, защото депозит може да се изтегли, но при акциите трябва да се чака добра цена.
В наше време има много по улеснена система за покупка на акции, има нови приложения с които лесно и бързо да се осъществи дадена сделка от дома, а не както преди само при брокери.