Как да спечелиш момичето на мечтите си?


Една жена има нужда от внимание, време и ухажване!
Ако сте си харесали дадено момиче първо се опитайте да и спечелете вниманието й.
За да спечелите вниманието й трябва да я опознаете, за да я опознаете, ви трябва малко време, когато вече знаете любимите неща на вашето момиче,  знаете какво харесва, и какво не... Започнете да я ухажвате, правете и малки подаръчета, ценете времето заедно, отделяйте повече време за момичето си и
когато  знаете повече отколкото други знаят за нея ...
Знаете съкровените й тайни и мечти  идва ред на същинската част....още в началото по действията ще разберете дали тя  изпитва интерес към вас или не ... Но никога не спирайте да се борите за момичето което си струва!  Защото малко са тези , за които си струва да се бориш!


Идва ред на това, че тя ви обръща
внимание! 
Значи нещата вървят към това  да сте двойка, но никога не си мислете че щом  момичето е с вас трябва да спрете да й отделяте внимание и да спрете да й казвате, че е красива! Една жена трябва да се чувства желана, обичана, обгрижвана! Никога не си помисляйте  да я оставяте без внимание, защото ако вие не и отделяте внимание, някой друг ще й отдели нужното внимание!!

Един ден ще се събудиш и ще се запиташ, какво щеше да е ако бях истински с нея, ако бях й отделял повече време, ако тя все още беше моя?? 
Чудиш се нали?
Сега си представете че сте заедно от поне 2 години чакате  първото си дете... 
Каква радост нали?
Мислите за име, за жилище искате да осигурите най- доброто за вашето дете!
И живеете един истински живот нормален с караници понякога но винаги завършващи с любов.