Разлика в годините на децата


Здравейте, искам да ви споделя личната си история и за това, което се случва с децата ни.

background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial;">Животът ни се стече по такъв начин, че първо дете Николай се роди, когато вече се бяхме установили в София. Тогава все още имахме добра работа и нещата вървяха възходящо
UI";"> във всяко отношение.

След известно време, като дойде кризата през 2008-2009 се наложи да продадем жилището си, тъй като закъсахме с парите, а заемът нарастна многократно. Все пак останахме в Столицата, но вече под наем, което пък се оказа грешка и така изгубихме много пари и както и годините си вървяха.

През двете години под наем крадци влизаха три пъти в дома ни да крадат и жена ми получи паник-атаки и страх, който не й дава да спи спокойно.

Даже и лятото спим на затворен прозорец заради страха й.

Вече към 2011 година, след последния обир, решихме да напуснем София и да се върнем в Търново, където се започнахме с жена ми и завършихме заедно Университета в града. Имахме надеждата, че по-спокойния град ще ни отвори нови възможности за работа и най-после ще имаме второ дете. По това време Ники вече беше на 4 и постъпи в една от детските градини. Аз и жена ми започнахме работа, наехме квартира и спокойствието отново се върна в дома ни. Навъртяхме няколко години на работното си място и се решихме на нов заем за жилище. То беше ново и го обзаведохме по наше желание и вкус. То е с 1 спалня, която разделихме на две.

Най-после когато нещата се успокоиха и потръгнаха разбрахме, че съпругата ми е бременна с второ дете.  След няколко положителни теста, казахме новината на батко Ники, който се разплака цели 6 пъти докато осъзнае какво очаква нашето семейство.

След трудна бременност и различни изследвания един ден през февруари на 2017 година се роди новия член на семейството Дария.

С Ники бяхме в болницата и чакахме да я зърнем за първи път- моментът беше специален за всички ни. И така децата ни станаха с почти 10 години разлика.

Вече Дария е на 2 години и посещава яслата, а батко Ники е на почти 11 и е ученик в 5 клас с отличен успех.

Пожелавам на всеки това щастие!