ПЪТУВАНЕ В ВРЕМЕТО


Дали е възможно ? Ето няколко истории по темата :)
Виктор Годард 
През 1935 г. Виктор Годард преживял  случай на пътуване във времето.
Заместник-директорът на Военно-въздушното министерство и старши офицер от Британските кралски военно-въздушни сили,  прелетял в друг времеви период. Той напуснал изоставеното летище Dream Field . Когато се върнал на летището, открил че всичко работи, както би трябвало, с механици, облечени в синьо, оглеждащи четири жълти самолета на пистата. Тъй като не го разпознал, той  не кацнал. Четири години по-късно, военно-въздушните сили
пребоядисали самолетите в жълто, а униформите на механиците били сменени в син цвят. 
South Fork
Снимка от 1940 г. показва  модерно облечен мъж . На снимката се вижда тълпа от хора на откриването на моста South Fork в  Колумбия. Един от тях обаче носи  модерни слънчеви очила , щампована тениска с хубав пуловер и през цялото време държейки компактен фотоапарат. 
Швейцарски часовник
Археолози открили швейцарски часовник, в саркофаг в гробница в Шанхай. . Часовникът бил спрял точно на 10 часа и 6 минути. Откритието накара много хора да повярват, че някой е пътувал във времето и е оставил часовника там. Други пък смятат, че снимката е фалшифицирана .
Филаделфия
Американските военни провеждат експеримент с кодовото име „Филаделфия“(1943г.) на американския разрушител ДЕ-173, по-известен с името „Елдридж“. Целта била кораба да остане невидим за радарите . Според очевидци  екипажът изчезнал  за около 10 секунди. Но всички от екипажа  имали една и съща история за случилото се. Те твърдели, че са пътували във времето. Един от тях разказва, че в началото на експеримента се е намирал на палубата, а след това се е озовал в нивото под нея. Твърди се още, че за секунди корабът се телепортирал до Норфолк, Вирджиния (на разстояние 320 км). 
Но историята не свършва с това, има продължение 40 години по-късно в  научна програма – проекта „Монтоук“.
Монтоук
Проекта "Монтоук" отваря „времеви тунел“ в лабораторията на Военно-въздушните сили в американския град Монток. Смята се, че учените са я използвали, за да пътуват обратно до 1943 г. Историята се разчува през 1980 г., когато  „учени“ твърдели, че им се появили заличени мисли, свързани с дейността им в лабораторията. 
. Американският военноморски флот твърди, че такъв експеримент не съществува.
Това е част от историите , вие ако имахте възможност да пътувате във времето какво бихте направили?А знаете ли други истории ?