Относно реванша ПСЖ-Ман Ю


Честито на МЮ. Но да се твърди, че отбора им осакатен е пълна глупост. Като гледаме съставите - напълно равностойни футболисти. Тва че някой в решил че Фред и Перейра са по лоши от Санчес, Марсиял и Лингарт не означава че е така. На ПСЖ половината играчи са прехвалени. Да вземем един Ди Мария-играе добре в 2 от 10мача. Пенсионера Буфон-то не иска само рутина, трябва и рефлекс.

Късмета покрива тези които го търсят! Псж
имаха своите шансове ама си изиграха целия мач аристократично! Затова и късмета отиде в другата посока! Пък и защо само късмет! Ашли Йънг не спря да бяга като кон докато го смениха! Мактоминей смаза всички наоколо с агресия! Кой от Псж показа такова желание! Головете били след грешки? Еми да, ако няма грешки как ще има голове? МЮ не допуснаха по малко..... Само, че нямаше кой да ги накаже! Така, че не късмет а желанието за победа и надменната
игра на Псж са причината!

Головете на Юнайтед дойдоха от грешки на ПСЖ, но те бяха предизвикани, никакви подаръци няма, защо двамата защитници не изпревариха Лукаку за втория гол?! Той беше зад тях с метър, но си свърши работата и я стигна пръв!!!! Както и Рашфорд си свърши работата и пресира защитника, за да направи той спорен пас при първия гол! Грешки има, но играчите на Юнайтед си свършиха работата!

Дали е подарък първия гол, гледайте го и ще видите че има рязка преса от страна на Рашфорд към десния защитник на ПСЖ, същевременно има синхронно предвижване на Лукаку посока вратата, което му даде предимство пред Силва. Пресата доведе до спорния пас, а првилното предвижване на Лукаку му даде предимство. Тактическо указание ли е това, при условие че имаше още две подобни ситуации до 20-мин.!!!???