Как да се отървем от приятелИмах преди време една приятелка

Roman","serif"">. Добро момиче беше тя и много бързо се привързваше към определени хора
New Roman","serif"; mso-ansi-language:EN-US">,
именно  така се бе привързала и към мен. Дружеше със мен отдавна , много ме уважаваше и винаги се вслушваше в моите съвети и държеше да знае моето мнение по някои въпроси и същевременно да изрази своето . Често ми звънеше по телефона още от сутринта , за да знае какви са плановете ми за деня и кога можем да се видим. В късните часове на деня също се е случвало да ми звъни. Какво съм мислела аз за това, което се случва в държавата ни ?.. И после повече от час ми се налагаше да изслушвам (през сън) нейните забележки и мнения относно продажното ни правителство. Желанието и за революция ,анархия и тн...

 - Добре , права си -полу -сънено се съгласявах с нея, ще те подкрепя и дори ще участвам в революцията и аз.. казвах й само за да не я обидя.. По някое време,към обяд,ми звъни и се извиняваше ,че не може да се срещне днес със мен . Понякога качвайки се в автобуса, cкришом се оглеждах ,няма ли се появи отнякъде и познатата ми личност и като не я виждам въздъхвайки спокойно аз пътувах в желаната посока.. До един момент, когато на поредната спирка зад мен се чуваше познатият и възглас..

 -Хей здравей , най накрая се виждаме с теб...и следва вечния въпрос- Какво ти е мнението ти за капитализма , комунизма и анархията ?..

 Омръзна ми от това гонене и си смених телефонния номер, дори и самия телефон и заживях спокойно . Но изглежда момичето копнеещо за приятелството ми, положи усилия за да се сдобие с новия ми номер ,сигурно с това си е мислела че ще спечели Нобелова награда или самия Джакпот ще уцели.. След кратко време на радост от новата си придобивка , аз отново чух нейния развълнуван глас в слушалката .

-Ти да не си смени номера?

Със времето аз изпробвах какви ли не способи за определяне и скриване на телефонни номера ..нищо не помагаше. През ден следваше звън и нейното <<Хей здравей >>

Аз въобще зарязах телефона .. Този вариант се оказа неудачен , приятелката ми си смени жилището и се нанесе в малка гарсониера на две преки от моето жилище. Понякога вечер се разнасяше звън на звънеца на вратата ми , а после нейния кадифен глас и приятелска усмивка отново станаха част от живота ми. Тогава пред мен се откриваха две възможности 1. ИЛИ ДА Я УБИЯ (но не ми се излежава дълга присъда после )

2.Или да полетя с ракета в КОСМОСА .

Избрах втория вариант -в Космоса да полетя , но съм чувала че с хиляди долари може да се плати удоволствието . Е ,аз имам заделени малко ще събера още ..За помощ ще помоля и Теб ,драги ми читателю ,помогни на жертвата, от това безкористно приятелство.!