Истинската обич


       Обичта е много силно и харесвано за всеки чувство. Любов може да има към семейство, приятели, роднини, колеги, животни.... Хубаво е когато обичаш и знаеш, че си обичан.
       Има най-различни хора - едни умеят да показват чувствата си, а други не толкова и аз съм от тези, които не умеят толкова да показват, но обичам безусловно. За жалост има хора, които те лъжат и мамят, а ти ги обичаш толкова
много и накрая ти забиват нож в гърба и си тръгват и по пътя си дори няма да се обърнат и за секунда. Има хора, които си играят със чувствата ти и те разиграват. Аз съм на мнение, че дори и само един човек да те обича, значи има за какво.Винаги  обичта между децата е най -чиста и искрена . Децата умеят да обичат силно и да го показват. Както всички казват ние големите можем само да се учим от тях. Друг пример  за истинска и вечна обич
е за животните . Те винаги ще те обичат  не зависимо какъв си и какво правиш.Те винаги са до теб и ще те обичат. Животните са най - добрите приятели на човека. Понякога те са по - човечни и от нас.
        Понякога и твърде силната обич и привързаност се превръща в тормоз. Ревността за мен е хем показване на обич и хем недоверие, защото според мен ако не обичаш няма да ревнуваш, но и е доказателство, че не вярваш на човека. Аз съм човек, който не ревнува, аз вярвам в своя избор, а от тук нататък живота ще покаже. Бъдете дори - обичайте се и нека сте изпълнени с любов и добрина.