Моят живот


Когато майка ми и баща ми разбрали, че ще имат дете били много щастливи. Майка ми след не лека бременност ме родила на 13.07 ( петък). Двамата били много щастливи от появата ми и особено баща ми. Обаче, когато съм била на 2 години баща ми починал внезапно от инфаркт. Майка ми страдала една година и се омъжила повторно за втория си мъж. След известно време те си имали тяхна обща дъщеря. 
От малка все бях тормозена и бита от майка ми
заради мъжа ѝ или дъщеря ѝ. Когато счупех нещо вкъщи майка ми ме биеше и влачеше през праговете на стаите за косата. Мъжът ѝ се радваше от това. Той гледаше само за дъщеря си- да е добре и обгрижвана.
Вече станах на 13-14 години и един ден си играехме нещо със сестра ми и баща ѝ, борехме се и усетих баща ѝ да ме опипва. Тогава реших, че съм луда и си въобразявам. Мина известно време и всичко си беше наред- и реших, че наистина си
внушавам разни неща, докато не разбрах, че съвсем не е така. Хващах изрода да ме гледа тайно как танцувам пред огледалото. Като той разбра, че пуша започна да ме изнудва и ме караше да му танцувам и аз от страх се съгласявах. Той ставаше все по-нагъл всеки път докато един ден взе да се търка в мен и аз се разревах,но това явно го възбуждаше. Един ден ми звънна по телефона и ми каза някакви неща, а аз започнах да треперя от ужас, след което излязох, за да не ми направи нещо като си дойде. На стълбите ме срещна най-добрия ми приятел и отидох у тях, а той ме питаше какво е станало, но не смеех да кажа. Тормоза продължи и аз се свивах на топка в единия ъгъл на леглото всяка нощ, защото той ме опипваше. За щастие тоя изрод точно тогава го хванаха да краде нафта и решиха да се местят в друг град. Аз не исках да се местя и тръгнах насила, но и тук тормоза продължи. Учих една година  в този град и склониха да ме върнат в предишното ми училище в другия град, тъй като бягах постоянно. В последствие казах на майка ми за тези неща, а тя не ми повярва и от тогава аз не се обръщам към нея по никакъв начин.
Всичко това обаче съсипа живота ми и сега съм алкохоличка, която няма доверие на никого. Живея сама с животните ми и никой не ми трябва. 
ВИНАГИ ЗАСТАВАЙТЕ ЗАД ДЕЦАТА СИ И ГИ ПОДКРЕПЯЙТЕ!