Как разбираш, че си срещнала единствения и неповторим?


Катерина е едва тийненейджър, когато сърцето и е разбито за първи път от Димитър. Но оттогава са минали тринайсет години, тя е пораснала и продължила смело напред. А сега е щастливо сгодена за  Александър- нейния Единствен и неповторим!

Димитър също е продължил живота си. Той е сгодени след броени дни ще се жени за Зара. Докато нахалната моделка не го заряза по телефона седмица преди сватбата
им....

И когато Катерина и Димитър се  засичат отново, никой от тях не е предполагал, че на трийсет все още ще бъдат необвързани. Но и никой не е очаквал, че ще станат най-добри приятели. Ако искрите помежду им са само приятелство. 
През последните няколко дни всеки път, когато се улавяше да тъгува по Александър, тя си припомняше епизоди от рождения ден. Какъв себичен негодник беше Александър.
Как тя беше взела правилно решение да развали годежа им. Но сега се оказваше все по-трудно да поддържа гнева, който отсръпваше място на нарастващата болка.
Припомни си как смехът ги завари неподготвени и накара останалите клиенти на кафето да ги изгледат странно. Но за жалост не помогна болката беше по силна от всякога! 
Порази я объркваща мисъл.,, Ако Александър беше мъжа на мечтите и. Тогава защо я дразнеше толкова много?
Това е значи. Тук трябва да се сбогуват. Тук трябва да се целунат на бързо по устните, да се прегърнат през рамене и да се разходят приятелски. Цялото сбогуване трябва да отнеме не повече от една или две минути и всеки да продължи по пътя си!

Минава полунощ. Мрак и ситен дъжд. Нашир надлъж, задавените от трафик столични улици са прозрачно празни, освободени от навалицата търговските булеварди са се превърнали в хостели за бездомните, а в един милион спални, уютно завити под един милион пухени завивки и юргани спят, похъркват и сънуват милиони лондончани. Повечето, но не всички.