Кой е най-важнен в едно семейство?


   Ето идва дългоочаквания момент. Детето се ражда.... и света на мама и татко се обръща надолу с главата. Отнема им няколко седмици или дори месеца да се опомнят какво се случва. Те са опиянени от любовта си към малкия си наследник и същевременно страшно уморени. Но идва деня в които и двамата се събуждат, осъзнали че живота им се е превърнал в един порочен кръговрат между мръсните памперси , среднощното хранене и неистовия рев на
малкото си съкровище. Те разбират, че целия им свят се е завъртял около детето. Забравили са какво е да си говорят, да споделят как е минал деня им, как се чувстват. Те вече не са важни,  най-важното е детето. А всъщност дали е така?
   Животът на това семейство няма да е лесен. Те ще се загубят като личностите някъде измежду мръсните памперси. Ще се отдалечат безвъзвратно и ще загубят любовта си. А именно тази любов е
сътворила прекрасното им дете. За да бъде то щастливо и да отрасне като пълноценен човек, трябва родителите му да са щастливи. Ако те забравят какво е обичта , ако забравят да общуват ще се стигне до постоянни спорове , а накрая сигурно и до развод. Едно е сигурно, това дете няма да има стабилно семейство. И то именно заради него... Защото родителите му са го поставили на първо място. 
  Родители, моля ви, не забравяйте - детето ви има нужда от вас, но не то е най-важният член на семейството, а вие. За да бъде то добре, трябва вие да се разбирате и обичате. Не се пренебрегвайте, не изоставяйте любовта, благодарение на нея имате най-голямото чудо на света!Обичайте се!