деца и родители


Децата са най-голямото богатство за родителите. Те са ай-важната част от семейството когато двама се обичат стават трима после четирима и това придава смисъл на живота на всички нас. С децата къщата е пълна и изпълват сърцето и душата ни с много хубави и позитивни чувства. Винаги съм казвала че децата са най-искрени и не могат да крият лъжи и чувства които не изпитват те са с най-чистите души, миловидни и непринудени в действията си. Просто
импулсивни. Който казва че родителството е лесно никак не е така и никак не е лесно. Един родител майка или баща било то и баба или дядо никога няма да кажат нещо лошо на децата винаги ще подкрепят своите рожби в трудни и лоши моменти защото това е дълг на един родител. Винаги трябва да уважаваме нашите най-близки, да се подкрепяме взаимно, да се обичаме, да сме винаги един до друг в тежки и хубави ситуации.
Обичайте се бъдете обичани и всичко в живота ще преминава по лесно. Когато сме здрави нищо друго е ни е нужно всичко друго е постижимо, пари се изкарват а здраве и хубави мигове не се купуват. Не всичко в живота са пари трябва да оценяваме всеки малък жест и да благодарим на родителите си че сме това което сме в момента. Има толкова много безплатни неща на които трябва и ние да научим децата си, да се усмихват, да мечтаят, да се ценят, да са добри с делата си, да обичат безрезервно, да толкова прости нещица но с толкова голямо значение когато се правят истински с истински чувства и най- вече много любов. Обичайте родителите си будете винаги до тях и живота ще ви се отплати благодарствено.