Разкрасяване в последната минута


Сивкав тен - Това се случва, когато лицето губи своя тонус - при стрес, преумора или под влияние на други агресивни фактори. Кожата обаче може да бъде озарена и освежена почти мигновено с помощта само на едно розово червило.
Коса без блясък - За да възстановите бързо блясъка на косата, си направете маска за коса с арганово или кокосово масло, а след това измийте с шампоана, който обичайно ползвате.
Суха кожа на ръцете - За да бъдат
ръцете кадифени, ги потопете за десетина минути в топла вода, към която сте добавили чаша прясно мляко, 1 с. л. зехтин /или бадемово масло/ и есенция по ваш избор. Подсушете със затоплена кърпа и едва тогава намажете с крем.
Неизразителни вежди - Не всеки притежава перфектни вежди. А сега точно те са на мода. Може да коригирате формата им с гел за коса. Той ще придаде достатъчно плътност и обем, а и лесно ще постигнете желаната
форма.
Редки или къси мигли - Използвайте база преди да нанесете спиралата, която ще направи миглите по - плътни. Важно е и как се нанася самата спирала. Тя трябва да се прекара първо хоризонтално с леки движения на зиг-заг, а след това да се мине от корените към върховете.
Недостатъчно бели зъби - Сменете ... червилото. Студените цветове оптически правят така, че зъбите да изглеждат по - бели от реалното, докато топлите придават слаб жълт нюанс. Най - бели зъбите изглеждат с червило в цвят фуксия.
Крива очна линия - Очната линия може лесно да се поправи, като се трансформира в опушен грим. Трябва само да я прикриете със сенки, с които да коригирате изкривяванията.
Липса на време за промяна на грима - Има начин да изглеждате блестящо, дори когато разполагате с броени минути. Използвайте силата на благородните метали. Нанесете златист, сребрист или бронзов пигмент на клепачите, който да озари очите, а скулите напудрете с бляскав хайлайтър.