"Майка" на куче


Случвало ли Ви се е да наблюдавате жена-майка, която е по-мила към кучето си, отколкото към собственото си дете?

Седя си на площадката, радвам се на хубавото време и наблюдавам дечицата. Моето е още вързано в количката, защото е бебе. В момента даже спи.
До мен, компания от няколко млади жени и едно момиченце на около 2 годинки. Малката нещо мрънкаше, влачейки след себе си пръчка, по-голяма от нея.
Спъна се от пръчката и падна. Започна да плаче. Жените пият кафета, пушат цигари и си бърборят. Едната от тях се провикна - Айдеееее, ставай! Видя, че няма да може да стане само и с досада се надига от пейката и отива при малката. Дърпа я за ръчичката, за да я изправи, от което детето започва да плаче още по-силно. И се започва една тирада "Оооо, писна ми от тебе, лигла такава. Много си смотана. До кога ще мрънкаш. Откакто сме излезли все нещо
не си доволна. Дрисла !".
Направо зяпнах. Защо ги раждат тия деца, като толкова са им "писнали" и само крещят по тях. Какво самочувствие ще има това дете, след като собствената му майка го обижда и му говори по този начин. Чак ми стана неудобно.
След малко идва мъж, както стана ясно, таткото на момиченцето, водейки куче със себе си. Охх, каква радост и щастие се появи в очите на майката. То беше гушкане, то беше лигавене, страшна работа. Казва му "мамината сладурана". Кучето отнесе няколко целувки, докато за момиченцето, през последният час, нямаше. Защо не си гледат кучетата, ами раждат дечица, които да унижават и тормозят.
Каква майка е това, човешка или кучешка? Да не забравяме, че кучешките майки са си чисти КУЧКИ.