Не е нормално


Не е нормално. ...Живеем в свят на нови технологии и подем във всички сфери. Но къде сме ние? Обикновените хора, работещите хора, данъкоплатците на тази държава! Тичаме на работа, а мизерстваме! Плащаме осигуровки, а умираме като кучета! Възрастните работили цял живот и градили със собствените си ръце всичко в тази държава, за себе си,децата си и внуците!  Тях държавата ги изоставя. Били са тежест и бреме. Нали благодарение на тях през
годините бяха изградени детски градини,предприятия и дори жилищата, в които ние живеем! А сега са никому ненужни с мизерни пенсии, които не стигат за нищо.
Не е нормално. Децата бягат, изчезват като снежинки. Не ги виня,искат нормален живот, не цял живот на квартира с мизерна заплата. Те искат бъдеще за себе си,близките си и своите деца. Нещо ,което тук е само мечта. 
Не е нормално. Деца да събират пари, за да имат шанс да
живеят. Те са деца на тази държава и имат право да бъдат лекувани. Те просто искат да пораснат и да живеят. Защо отново биват оставяни на произвола на съдбата? Защо им се отнема правото да имат бъдеще?  Кой дава право на управляващите да се правят на господ и те дя решават, койще живее и кой не?! 
Не е нормално. Вдигнаха цените на всички консумативи!  Депутатите си вдигнаха заплатите отново, а всички останали събираме стотинки за да помогнем на някого .... Събираме капачки за да помогнем на най-невинните в този свят. За тези, които се появяват без да искат или избират в тази държава. 
Колкото и красива, щедра и любима,толкова и бедна и нещастна е България! 
Повярвайте няма друга, като нея. Никъде няма такива красоти! Само в България планините са толкова зелени и красиви! Нашето море е най-синьо! Нашите носии най-красиви и пъстри! Песните ни са нежни и мелодични, а обичаите уникални! 
Не е нормално. Потъпкваме  историята си и забравяме, колко велик е българският народ. Променят историята в учебниците, за да объркат .децата ни да . Но тук идва и момента в,който ние трябва да изпълним своя дълг. Да ги научим, за да знаят и помнят! България е била велика сила, българският народ борбен и несломим.