Какво се случва с децата Индиго, когато пораснат или как да отличим зрелите индигови личности от останалите хора


Едва ли има човек, който да не е чел или чувал за децата Индиго. Откакто за първи път се заговори за тях, мина достатъчно време, за да ги видим днес пораснали и изпълнени с много енергия, вяра и мечти, млади хора. Хора, запазили в себе си най- красивото - детската душа. Те успяват сами и целенасочено да преминат през по - висше енергийно ниво, превръщайки се в индигови личности в зряла възраст. 

Как можем да разпознаем
зрелите индигови личности?

На пръв поглед може да ни изглеждат налудничави, странни и различни, но в основата си тъкмо тези хора са дълбоко чувствителни, състрадателни и чистосърдечни. 
- Хората Индиго се отличават с висока емоционална интелигентност и духовност.
- Те са сензитивни и имат силно развита интуиция. Усещат всеки човек срещу себе си още при първата си среща с него.
- Ако
срещнете наистина страхотен млад човек, който да ви впечатли с духовния си заряд на "хипи" или "хипстър", вероятно срещу вас стои човек Индиго.
- Притежават висока устойчивост към манипулативните и неискрени личности. Той не обича никой да диктува живота му. Има бунтарски характер и е яростен защитник на различни хуманни каузи.
- Той е идеалист и неотклонно следва своите възгледи и идеи, които винаги са социално ангажирани.
- Личностите Индиго осъзнават много добре, че начинът им на мислене и поведение са коренно различни от тези на останалите, трудно се вписват в обкръжаващия ги свят.
- Често пъти могат да се почувстват несигурни или неразбрани. Поради това те нерядко се самообвиняват, превръщайки се в най - яростните си критици. Някои от тях отричат способностите и качествата си и поради това често пъти изпадат в депресивни състояния, безсъние или хиперактивност.
- Дълбочината на мислите и чувствата им е различна и много по - изявена от тази на околните.
- Те са изключително чувствителни и затова са готови винаги да протегнат ръка за помощ. Зрелите Индиго имат мощни вътрешни запаси от енергия, интелект и чувства, които те самите често не разбират и трудно управляват. Може да ги видите разплакани или обладани от буен възторг на улицата.
- Те са винаги искрени и чисти по душа.
- Случва се техните деца да имат дори по - засилени способности.
- Те са носители на стремежи и идеи, каращи ги да търсят нещо повече и да се чувстват неудовлетворени от действителността.
- Често имат усещането, че са ограничени от обстоятелствата и разочаровани от това, което другите наричат "нормален свят".
- Непрекъснато търсят нещо ново и красиво, което да осмисля живота им и да ги кара да се чувстват живи, пламенни и изпълнени с енергия и жажда за живот.