Жената в няколко ролиДокато сте гаджета, вие сте си само гаджета!
Любимия ти те кни на кафе, когато сте заедно те глези, предлага ти да ти направи кафе, ако го помолиш, той ти помга за къщнта ранота, предлага ти да ходите на разни места като кино, дискотека, концерт или екскурзия. Докато сте гаджета, звезди ти сваля, той е най-прелраснит на света и няма втори като него. Докато сте гаджета...
После ти предлага, ти приемаш

и се жените. Ти забременяваш, чувстваш се изморена постонно ти се спи и нямш енергията, която я имаше преди. Той е здрав, млад и му се живее. Има приятели - ергени. Едната вечер с единия на дискотека, другата вечер с другия на разходка, с третата вечер с третия на купонче а ти си си самичка в къщи... Ражда се бебока, дошли са най-трудните 3 месеца - то не спи, постоянно плаче, трябва да готвиш, трябва да чистиш, трябва за бебето да се грижеш, а
твоя любим ти се кара, зашото постоянно си се оправдавала, че ти се спи или те боли някъде.
Постепенно жената почва да полупава и други роли в брака. Докато децата спи е бавачка, когато заспат е чистачка, мъжа й като се върне от работа, жената се превръща в слугиня, след полунощ, тя е... как да го нарека... "любима".
Вечер не спи детето - не спи и жената. Мъжът се прибира от работа и почва "Жена, много аъм изморен! Направи кафе, донеси хрна, вафла ми се дояде, иди ми купи вафла, обаче вземи и детето, то не седи а мене. Вземи детето излез да си почина от него, че много вика и реве и ми наду главата. Жена, приспивай детето да се погушкаме. Айде де, как така ти се спи, какво правиш по цял ден, не хосиш на работа..... " И идва момент и жената се пита Това ли е моят принц на бял кон, в който се бях влюбила до уши и ми викаше, че няма нещо по-ценно от мене?"
Жената има няколко роли - детегледачка, чистачка, слугиня, любима. И всичките тези роли те карат да се почустваш толкова изтощена, празна, болна... За жалост има много жени, които споделят тази съдба. Въпроса е - До кога?