Ти си Всичко за Мен


За тебе мисля само, аз не искам да те губя. За тебе правя всичко, аз дори да се погубя. Обикнах те от първата секунда още знай! Обикнах те и така ще бъдеме докрай! Ти си моето момиче, аз съм твоето момче. Когато сме заедно се чустваме добре. Звездите бих ти дал и слънцето, луната даже... Сърцето мое иска пред теб да се докаже, защото винаги за тебе аз мислил съм и много искал съм
това да не e сън. Красотата ти ме заслепява като блян. Без теб отново сам и във мислите залян. ОБИЧАМ ТЕ не стига да се изразя пред теб. За теб, за което гледа те обича век. Държа те за ръка и знай, че няма да те пусна. Да те обичам аз ли? Няма да пропусна.
 От като се появи ти стана моя свят Дори не гледаше дали съм беден или богат. Не те интересуваше, че пея, че ме
знаят. А искаше начало с мен и с мен да бъде края. Приятелите ми дори не слушах те ми казват "Не си била за мене"- еми нека си приказват. Сърцето ми голямо е но цялото заето е, Ти си вътре в него Само ти ОБИЧАМ ТЕ. Мисълта за теб ме кара пак да се смея Ти си моята фея. Аз за тебе живея. Целувката ти нежна твоите очи прекрасни! Усмивката ти сладка, гушканията ти страстни. И в хубави, и в лоши мигове сме двамата, Аз ще съм твоя принц, а ти ще си дамата Дори и някога да ме боли от това, няма да спра да те обичам. С теб е вечна любовта!