страната на абсурдите


Мина вече времето на мирните протести сега  е ред на ,,Бой и на масови арести", писъци, крясъци, оглшителни трясъци, човешки същества, отблъсквани със тласаци. Държава малка, картинка малка, а Ушев преди месец ти иска запалка. 
После се чудят, защо не са обичани..... еми можеби защото са еничари! 
Народът стиска безпомощно юмруци- ,, Да еба тея униформени боклуци." Депотатъ е печен като е пред камери, ама иначе у
залата ела и го намери. На две години вече стар е мерцедеса, а Европарите кажи ми ти къде са? 
Тарикатът иска в джоба да ми погледне- " От толкова пара няма ли да ти приседне?"  

Ей, туристи, защо се чудите?
Не ме гледайте мен, гледайте другите.
"Да живеят педерастите и курвите"!
Добре дошли във страната на абсурдите!

Всичко във страната ни
е нареден параван, а мене сигурно ще ме изкарат някакъв наркоман!
Педали, проститутки, това ние ХайЛайф-а- гнусни същества, от които ми се драйфа. Десет лева на глас-така се управлява, а на мен виката,,Гяур" в собствената ми държава. Заведете пенсионерите на море в Киев, а следващия примиер се казва Милко Каладжиев. Яки моменти- доста рядко, народът го интересува само ,, къде е батко". Не останаха паркове от коопирации, а децата изпушиха сумати плантации. Срещу двайсет лева имаш пушка ловна, а за убийство- две години условна.  Осъден министър до сега не съм видял!..... това е Хепи Енд, ама във турски сериал!


П.С една от многото истини за нашата държава, такава каквоато е днес. Надявам се да бъде одобрена този път, моята статия. Ако не бъде одобрена, това пзначава че администраторите се страхуват от истината. Защото ми омръзна да пиша такива текстове във тая статия и да съдържа доста истини и да не е одобрявана. Както и чакането за одобрение е твърде дълго и се чака по два дни, за да бъде одобрена или отказана дадена статия.