Музика


В тази статия ще пиша за музика. Но не коя да е музика. За един определен стил музика. За рап. Но няма да пиша какво означава рап, как  е произлязъл и така нататък, а ще коментирам различни рапъри и техните рап парчета. Има някакви дето ги броят за рапъри Скандау ли са, не ги знам какви са. Всъщност не били точно в рап сферата, но главно към нея приспадат. Това, което не ми харесва е, че ги пишат супер известни, така е "уж". Но аз не ги
харесвам :/ Техните фенове са някакви 12-15 годишни. Карат го на аутотюн и се имат за много известни. А за сметка на това рапъри като 42 не получават достатъчна гледаемост.. Той има над 100 страхотни песни, а тия от Скандау са от онези "рапъри" с десетина песни.. Несправедливо е .. :/ Като се има в предвид, че текстовете на 42 са страхотни.. Пък на тези Скандау.. Безсмислени текстове.. Или пък други ситуации например със Сектата (младия рапър).
Момчето опитва със зъби и нокти да постигне нещо, но понеже има такива като Скандау и техните фенове, които не знаят какво да слушат... Гадно си е.. Да се трудиш и да не се получи както си очаквал.. :/ Ами чалгата? Пази боже, там да не отварям тема.. Че то тия от пайнера ако са чели и 1 книга през живота си, направо няма да е истина.. Срамувам се от такова поколение.. Това ще е бъдещето.. Не ми се мисли.. Но нали кой съм аз да съдя.. Нямам такова право.. Но си е разочароващо да гледам как едни се мъчат да положат усилие, пък онези продажници плащат/прахосват пари и гледай как стават нещата.. Истината си е във VarnaSound, Zanimation, ShadowLab, VendettaProductionsBG. Та така де, ако поне веднъж не сме слушали тяхна продукция какво правим? Ами какво.. Слушаме чалга, какво друго.. Аз се радвам, че слушам от класиките и качествената рап музика. Този тип музика удовлетворява душата ми, чалгата и другият тип музика, от която се срамувам само я чернят.. Лошо ли е да имам такова мнение?