Топ 4 Ужасяващи предсказания на Ванга!


Вангелия Гущерова (Баба Ванга)-получава дарбата си на 12 годишна възраст, когато губи зрението си в следствие на връхлетяла я буря! Много от пресказанията, които е направила се сбъдват, а други предстои те първа са се случат! Тя умира през 1896г. Погребана е в Рупите! (Невероятно място с много силна енергия, ако не сте го посещавали, направете го!) 
- Ето и 4 от най-впечатляващите и предсказания! 

1. "
Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата! Така е определено!" Водата ще стане по-скъпа от черното злато(петролът). Някой от учените споделят, че е възможно водата на земята да стане негодна за консумация в следствие на радиация или замърсяване. Друга теория гласи, че земята ще бъде ударена от метеорит и ще замърси безвъзвратно всичката питейна вода. 
2. " Расте твоята държава, разпространил
си се толкова на широко, но бъди готов да се събереш отново в орехова черупка. - Помни датата 28 Август" Тези думи са били изречени лично, на Цар Борис |||-ти, след като той я посещава в родния и град Струмица през 1942г. За да я попита за изхода от Втората Световна Война. Година по късно на 28 Август Царя абсолютно неочаквано умира. Погребан е в ковчег от орех! 
3. Апокалипсис
" Онова, което е написано в Библията ще се сбъдне! Апокалипсисът ще дойде! Вие не, но децата ви ще го преживеят!" 

4. Болестите
" Много знайни и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да боледуват. Лек за рака и за Спина ще има.. Но болеста която ще се появи ще убива за секунди и за нея лек не ще се открие! "

                 П. С Извинявам, се за правописни и пунктоационни грешки! Благодаря, че отделихте от времето си!