Изневяра!!!


Много хора започват да подозират изневяра още преди да получат физически доказателства за нея. Получавам много писма от хора, които първо започват силно да подозират, че техния партньор им изневерява, а след това се „разравят” наоколо и намират нещо. Има една стара шега: „
padding: 0px; border: 0px none; outline: 0px; font-size: 11.84px; vertical-align: baseline; color: rgb(68, 68, 68); font-family: Verdana, Arial, "Trebuchet MS", sans-serif; text-align: justify;">Нека да не се дебнем, защото ще се хванем”:) Горе-долу така стоят нещата. При мен се получи
същото – аз започнах да подозирам, че „има нещо” и няколко месеца след това получих доказателства. Ще запазя подробностите за себе си, защото не са готини. Точно както и вашите подробности са гаднички. ЗНАМ ТОВА ПРЕКРАСНО, минала съм през него – подробностите винаги са ужасни и нараняват адски дълбоко... направо те прерязват на две. Дори сега, цяла една година по-късно, само като се сетя и ми се доплаква от възмущение и обида. Много хора НИКОГА не се възстановяват от преживяното.
Защо точно на мен???? 

Изобщо няма да ви хареса отговора на този въпрос. На вас са ви изневерили, защото е дошло време за промяна в живота ви. Вашата половинка е само инструментът, който задейства тази промяна. Ако разберете това, ще оцелеете и ще се радвате отново на живота си. Ако не успеете, ще имате още много мъка.

И така – защо хората изневеряват? Когато за първи път разбрах, че партньора ми е изневерил, първата ми реакция беше потресаваща несигурност. Преживях още и страхотен удар върху моето самочувствие и ме болеше ужасно, ужасно много! После нахлуха чувства като гняв, недоверие и мъка. После пак дойде болката. Няма да ви лъжа – болката още е много голяма.

Но започнах да свиквам. Най-тежки при мен бяха първите 10 дни.