Диети, красиво тяло и още нещо.


В днешно време всеки човек иска да бъде с красиво тяло, да бъде стегнат и всички да се обръщат след него, до колко е достижимо това? 
Истината е, че хубаво тяло не се прави лесно, а изисква лоялност, дисциплина и лишения, но всичко това със сигурност си заслужава. 
На първо място тряба да обърнем внимание към храната, която приемаме, защото зад успеха на красивите тела стоят 90% храна и 10% спорт, едното без другото не
могат и няма никакъв смисъл от него. Трябва да се храним съзнателно и внимателно да подбираме храната си, защото "Ние сме това, с което се храним". Хубаво е да приемаме повече зеленчуци и по-малко месо, но това не изключва протеините, защото те са жизненоважни за нашия организъм, както въглехидратите и мазнините, да правилно прочитате, мазнините - зехтинът, маслото, авокатото, пълномасленото мляко, сирене и ред други, които ни помагат да се
поддържаме и да бъдем във форма, разбира се, всичко в нормални количества и без да прекаляваме. Храненето е най-важния етап от подготовката ни за здраво тяло и най-трудна, за съжаление, но успеем ли да овладеем себе си, то тогава можем всичко!
Следващият етап е да започнем упражнения, било то вкъщи или във фитнеса, важното е да се движим и да спортуваме, за да започнем да оформяме тялото си така както го желаем, но със сигурност и тук е нужно постоянство. 
Сигурно ви е писнало да четете такива статии, нали? На мен също! 
Нека ви представя един друг възглед към нещата. 
В наши дни всеки гледа да поддръжава на някого, да се хареса на някого или да бъде един от всички! Не, нека се замислим - няма значение как изглеждаме, кои е по-пълен, кой е по-слаб, кой няма стегнато дупе или оформени плочки, важното е да бъдем ХОРА, да чувстваме, да споделяме, да се радваме, да се смеем, да помагаме и да подаваме ръка на другите! Важното е да се чувстваме добре в кожата си и да бъдем щаствили, дали с няколко килца отгоре или не, няма значение, това сме ние, това е нашия живот и тряба да се обичаме такива каквито сме, защото ако ние не го направим за себе си, кой друг ще го направи? Обичайте се такива каквито сте, защото всеки е прекрасен по свой собствен начин и рано или късно някой ще го оцени това!