Не забравяй себе си


Когато не можеш да разбереш себе си. Всичко става адски трудно, защото не знаеш какво точно искаш тук и сега да не говорим и за следващите часове или пък дни. В такива моменти е хубаво човек да остане известно време, сам с себе си. Разбира се ако му е възможно. Аз например рядко имам тази възможност майка съм на две страхотни деца. А за да е весело си имаме и донашни любимци... В къщи винаги е весело, а тишийната е мираж! Та точно в тези моменти
се опитвам да е отпусна по мойте любими начини, всеки има хоби, любимо занимание което да го отпуска и праща психически в друго измерение.
Нещата които обичам да правя  не са малко, например :рисувам, слушам музика, пиша какво ме тревожи или кара да се чуствам зле в дневник, който всъщност когато препрочитам си казвам: Ха, тази дреболия ли ме е спъвала и карала да се чуствам зле. Разхождам се с кучето си. 
А също много
обичам да готвя.... И винаги намирам себе си в нещата който обичам да правя! 
Едно от любимите ми е когато просто си говоря с децата, понякога нашите разговори се превръщат в една комична сценка, защо винаги се шегуваме за разни неща.... Игрите са забавни също но винаги някой ще се расърди за нещо! 
Човека е това което чувства,това което иска и това което прави. 
Хубаво е понякога да правим нещо само за себе си, защото покрай всички грижи в кущи, на работа и за хората около нас. Забравяме себе си, кой сме и какво искаме!!! 
Нещо ново в гардероба или разходка в гората сам според зависи човека, всеки знае какво му доставя удоволствие.