Безсмъртен


В първият си работен ден, по път за работа, има голяма изненада за  ,едно нищо не подозиращо  момче. Той не успява да стигне до дълго търсената му любима работа.Защо ? Защото съдбата бе решила така. Странно нещо е и самата съдбата , тя е решила какво ще се случи с нас. Точно така беше решила и за Даниел ,вместо да отиде до работата си ,той стига до болницата с тежки счупвания и наранявания. Но дори и съдбата

ни дава втори шанс ,тя не преценява дали всичко да свърши , това преценяваме ние.

В момента на смъртта на Даниел той вижда нещо невъзможно. Да , разбира се това не е краят. Този момент е моментът на Сделката , ако можем така да го наречем. Предложението е дадено. Родителите на Даниел се молят той да не умре и да бъде пак със тях. Майка му се моли през сълзи. Но те не знаят какво се случва в този трагичен

момент. Да ,младият Даниел който е едва на 23 години , след всичките усилия на докторите да го върнат  , се завръща, ако това може да е точната дума за неговото невъзможно съживяване , а по странното е ,че на другият ден всичките му счупвания и наранявания ги няма . Странно е , нали ? Сделката е сключена, връщане на зад няма.

Даниел се прибира вкъщи , родителите му не могат да повярват , но не задават въпроси ,а са радостни ,че се е прибрал и е добре. Потопен в ежедневието си изобщо не искал да разбира какво е направил и на какво се е съгласил, според него това било просто сън и той не искал да разбира нищо. Можете да го наречете страхливец но дали не бихте постъпили по този начин и вие? Знам отговора ви . Ще кажете ,че не знаете каква сделка му е била предложена. Странното е ,че дори и да не ви кажа вие пак ще се съгласите и ще направите като Даниел ,ако сте в неговото положение нали ? Да , знам нормално е но сега е моментът който съдбата чакаше .

Годините минаваха , Даниел започна работа като барман в едно близко барче. В този ден съдбата бе решила да покаже на Даниел какъв е ,и разбира се всичко си има цена ,тя имаше работа за него.В барчето влиза маскиран мъж с пистолет в ръка и сами се досещате какво ли ще иска . Да , определено не е кафе със сметана. Даниел успява да натисне паник бутона и за жалост маскираният мъж вижда това . Той се приближава крещейки на Даниел и с насочен пистолет към него ,след което натиска спусъка. Даниел е на земята . и така свършва моята история. Не , няма как това да е краят . Вие повярвахте ли че може това да е краят ? Как така ,ДА , че не помните ли сделката и работата на съдбата. Няма значение по важното е ,че всички са потресени от случващото се . Даниел се изправя , целият в кръв. Това е невъзможно та той да не е безсмъртен? Да, той наистина е безсмъртен. Това е сделката за която не ви казах , това е причината Даниел да не иска да знае нищо . Ти ако си безсмъртен какво ще направиш ? Да, знам ще искаш да станеш супер герой и да помагаш на хората и бла-бла. Но всички знаем ,че до голяма степен може би и ти ще постъпиш като Даниел.

Тук идва обаче и лошата част , Даниел трябваше да балансира доброто и злото. Представяте ли си ангели и демони се избиват, а той горкичкият сам седи в средата и чака ? Ми не , не стоеше в средата чакайки. Неговата работа бе да открие какво още му е дала съдбата за да може да балансира света в денят който адът се изсипваше на земята. В тази може би много фантастична битка се очаква от Даниел да върне нещата по местата си . Какво ,според вас това не може да се случи ли? Защо , е моят въпрос ? Защото не съществуват или защото всеки си знае мястото . Не , те съществуват а нали се сещате ,че това е Дяволът и неговите подчинени те определено не си знаят мястото. Та той се готви за тази битка от милиони години ,събира армии и днес е неговият ден. Но съдбата знаеше ,че ангелите не могат да се сравняват с армиите на ада. За това тук е Даниел нищо не знаещ от него се очаква да спаси света. Да , но как ? Никой не знае. Единствено Даниел можеше да разбере и трябваше да го направи бързо . Преди Всичко да е загубено .