Диетите в живота ни – за или против


Има няколко основни типа хора. Някои не пазят никакви

диети, но и нищо не им се „лепи“. Други се хранят здравословно (с леки ограничения) и така поддържат килограмите си в норма. Третият тип са тези, които цял живот спазват хранителен режим и все не са доволни от теглото си. В Lifebites.bg се опитам да обобщя голяма част от съществуващата информация относно диетите, влиянието им върху нашето физическо и психическо здраве, както и най-новите
тенденции и открития във вечната битка с излишните килограми. От съвсем малки момичетата започват да се подлагат на всевъзможни диети, за да са по-слаби и привлекателни. Подобни  нездравословни режими на хранене могат да се окажат наистина разрушителни за психиката и тялото на тези „още деца“. Но тийнейджърките не са единствената застрашена от неприятни последствия група.

Всеки от нас трябва да подхожда изключително разумно и внимателно към методите, които възнамерява да използва за свалянето на излишните килограми. Специалистите съветват това да се извършва само под наблюдението и преценката на лекар или диетолог, но въпреки препоръките им всички го правим сами – вкъщи.
диетите