5 признака за сериозна връзка


 Сигурно няма човек , който да не си е задавал въпроса , дали новата му връзка е сериозна или партньорът му гледа на него като поредният флирт!?
 Тук ще споделя с вас 5 признака по , които да разберете дали имате бъдеще с новата си половинка!
  1. Обърнете внимание, къде се срещата!
Да ако половинката ви ви води на отдалечени и пусти заведения, то може би, ви крие от познатите си! Ако има сериозни
намерения , ще иска да ви запознае със всичките си приятели, но ако не го прави то най-вероятно ви приема само за флирт! По добре не таете празни надежди към този човек и се отдалечете от него!
 2. Запознава ли ви с познатите си?
Както споменахме вече,ако е сериозен ще иска да ви запознае със всеки негов познат! Ако срещне някой познат и не ви запознае и се прави, че не е с Вас, то този човек не е подходящ за
вас!
 3. Иска ли вашето мнение?
Най лесно, ще разберете това, ако излезете да пазарувате заедно! Обърнете внимание дали изобщо ще иска да чуе  и Вас преди да вземе избор какво да избере или не! Същото се отнася и когато вие избирате нещо, той дава ли своето мнение или му е все едно какво ще изберете и носите?
 4. Темите за разговор!
 Споделя ли с Вас лични неща? Или си говорите за времето и красивите ви очи? Когато един човек е сериозен и държи на вас,той би говорил за всичко радости, проблеми, работа и прочие...!
5. Свободното време!
Бърза ли да ви изпрати след кафето за да отиде при приятелите си? Не че трябва да се откъсне от тях заради вас, но ако е системно не е добър признак! Ако държи на вас ще ви взима със себе си за да неговите приятели да станат и ваши,а не да гледат на вас като пречка да са с него!
 Това са 5 от признаците дали връзката е сериозна или не, но те са безброй много, всеки един от вас трябва да намери начини за откриване на такива признаци, защото привържем ли се към някой неподходящ раздялата е много трудна!
 За съжаление както хората сме различни , така и връзките , и признаците за сериозна връзка също, просто трябва да сме малко по наблюдателни и да не свикваме прекалено бързо  с някой , ако не сме сигурни в него!