Наркотик или бягство


Здравейте. Днес съм решила да споделя мнение по наболелият въпрос: За или Против Интернет ?
Много мои приятели прекарват стотици часове месечно в мрежата изцяло не ангажиращо . Според мое лично проучване - времето е равно на нуждата от бягство от реалният свят./ И аз го правя по някога !/
Когато имам време съм в Интернет и си пиша с някого. След известно време се връщам на този разговор ,за да го обмисля?!? И знаете ли какво ?
Оказва се ,че бращулевенето и същински важната за мен информация всъщност дори не са 70 на 30 .... Жалко е колко много време губим в интернет с не полезни и безмислени разговори. Сезирам себе си ,но и приятелите ми си го признават.
Има решение за тази дрога и това е писането на подобни статии. Умът се средотучава и речта се лее и подрежда сама .Тренировките са важна част за подрастващите! Колко трудно е обаче да ги накараме да
разсъждават по подобен начин ?Интернет пространството зарибява и залива всички и всичко по най-различни примамливи начина. Съзнанието ни започва да иска и още и още.Наркоти или Бягство е ежедневното ровене във Фейсбук?За съжаление ,за мнозина вече е наркозависимо.
Лесно достъпна информация за други личности ,ни кара да смятаме че и ние бихме могли да споделяме подобни неща ,за повече линкове. Но не забравяме ли ,че личното пространство затова е лично! Не всичко побликувано във мрежата е истина .В следващата си статия ще поогледаме живота на 13 годишните пубери. 
Пожелавам Ви да имате само успешни и пълноценни часове в Мрежата .Ако Ви е скучно там ... Излезте с приятели и скучайте с тях в парка или на разходка.
Реалността е интересно място и Вие ще го преоткриете разглеждайки съдържанието му.