Пътешествия


Всеки обича да пътува! Всеки обича да посещава непознати места и да опознава света! Света е пълен с изненади и чудеса, всяка една страна е уникална и съвършена сама по себе си! Хората обичат да посещават различни държави, да опитват нови ястия и да се впуснат в културата на всяка една държава!
Моята любима държава е Мексико. Обичам Мексиканската кухня, език и култура. В Мексико има красива природа, различна от
останлите. 
Другата държава която харесвам е Испания. Искам да посетя и Австралия, Русия, Финландия... Ако имам възможност бих посетил и обиколил целия свят, но не искам да бъда сам, защото колкото и прекрасна да бъде една държава, преживяването не би било толкова приятно, ако няма близък човек до теб. Било то приятел, любим или роднина. За всяка една ексурзия на човек му трябва близък и верен човек, с когото да се чувства
истински пълноценен и да прекра незабраво и да помни тази почивка цял живот. Сега в България се наслаждаваме на летния сезон. Лятото е един прекрасен и любим за мен период от годината, обичам лятото, обичам да нося летните си дрехи, да бъда навън и да се наслаждавам на лъчите на слънцето и топлите вечерта. Лятото е един прекрасен сезон за почивки в нашата уникална страна. То е подходящо, както за почивка в планината, така и за почивка край брега на морето. Макар и малка, нашата страна крие своите прекрасни кътчета и за всеки има по нещо, за тези които не са любители на морето, могът да се разгласят под някоя дебела сянка в планината и обратното. България притежава безброй красиви кътчета, които докосват всеки. За това тези които нямат възможността за околосветско пътешествие, летния сезон е уникален за разнообразна почивка. Разбира се пак е нужна и вярна компания за всеки един, защото без приятели, колкото и прекрасно да бъде едно място, то не би било толкова красиво и вълнуващо.